Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Astérix: The Mansion of the Gods

Astérix: The Mansion of the Gods

10/12/2017 | Flixfilm

Se Astérix: The Mansion of the Gods på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Den lille tegneseriehelt Asterix og hans overdimensionerede ven Obelix forsøger i denne animationsfilm at beskytte deres galliske landsby mod en romersk invasion.

Astérix: The Mansion of the Gods (Asterix: Byplanlæggeren) havde premiere på Netflix Danmark den 10. december, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Astérix: The Mansion of the Gods på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Astérix: The Mansion of the Gods (Asterix: Byplanlæggeren) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Astérix: The Mansion of the Gods stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Astérix: The Mansion of the Gods, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Astérix: The Mansion of the Gods (Asterix: Byplanlæggeren) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar