Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Asthma

01/06/2016 | Flixfilm

Se Asthma på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Jake Hoffman
Skuespillere: Benedict Samuel, Krysten Ritter, Nick Nolte, Rosanna Arquette
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Beskrivelse: I et forsøg på at finde ud af meningen med sit liv stjæler en fortvivlet ung stofmisbruger en bil og tager en smuk tatovør med på en roadtrip.


Se Asthma på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAsthma havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Asthma ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Asthma herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Asthma er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Asthma stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar