Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Astro Boy

Astro Boy

01/02/2022 | Flixfilm

Astro Boy på Netflix

Produktionsår: 2009
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: David Bowers
Skuespillere: Freddie Highmore, Nicolas Cage, Kristen Bell
Spilletid: 94 min
Land: Hong Kong, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Astro Boy, en ung robot med superkræfter såsom røntgensyn, begiver sig ud på en farlig rejse i sin søgen efter en mission, inden han vender hjem for at redde sine kære.Se Astro Boy på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Astro Boy havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Astro Boy på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Astro Boy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Astro Boy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Astro Boy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Astro Boy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar