Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Asura Guru

Asura Guru

15/06/2020 | Flixfilm

Asura Guru på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktion: A. Rajdeep
Skuespillere: Yogi Babu, Manobala, Mahima Nambiar
Spilletid: 120 min
Land: India
Sprog: Tamil
IMDb-karakter: 3.2

Handling: For en it-kyndig tyv er udspekulerede røverier og flugt fra politiet hverdagsbegivenheder, indtil en privatdetektiv bliver hyret til at efterforske hans seneste kup.

Asura Guru havde premiere på Netflix Danmark den 15. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Asura Guru på YouTube.Se Asura Guru på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Asura Guru ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Asura Guru stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Asura Guru, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Asura Guru er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar