Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Asura Guru

Asura Guru

15/06/2020 | Flixfilm

Se Asura Guru på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktør: A. Rajdeep
Skuespillere: Yogi Babu, Manobala, Mahima Nambiar, Vikram Prabhu
Spilletid: 120 min
Land: India
Sprog: Tamil
IMDb-karakter: 3.2

Handling: For en it-kyndig tyv er udspekulerede røverier og flugt fra politiet hverdagsbegivenheder, indtil en privatdetektiv bliver hyret til at efterforske hans seneste kup.

Asura Guru havde premiere på Netflix Danmark den 15. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Asura Guru på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Asura Guru ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Asura Guru stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Asura Guru, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Asura Guru er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar