Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » At All Costs

At All Costs

14/12/2016 | Flixfilm

At All Costs på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Documentary, Sport
Instruktion: Mike Nicoll
Skuespillere: N/A
Spilletid: 100 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Denne afslørende dokumentar undersøger, hvordan en amatørsportsorganisation for basketball har ført til en professionalisering af ungdomssporten i USA.

At All Costs havde premiere på Netflix Danmark den 14. december, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til At All Costs på YouTube.Se At All Costs på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om At All Costs ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at At All Costs stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame At All Costs, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til At All Costs er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar