Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » At Any Price

At Any Price

01/06/2015 | Flixfilm

Se At Any Price på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Drama, Sport, Thriller
Instruktør: Ramin Bahrani
Skuespillere: Dennis Quaid, Kim Dickens, Aaron B. Oduber, Jacob R. Oduber
Spilletid: 105 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Beskrivelse: I dette far-mod-søn-drama er Dean Whipple fokuseret på racerløb, men hans far vil have ham til at overtage familiens gård.


Se At Any Price på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


At Any Price havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om At Any Price ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til At Any Price:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til At Any Price er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at At Any Price stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar