Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » At First Sight

At First Sight

14/07/2016 | Flixfilm

Se At First Sight på Netflix

Indspilningsår: 1999
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Irwin Winkler
Skuespillere: Val Kilmer, Mira Sorvino, Kelly McGillis, Steven Weber
Spilletid: 128 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: En blind mand overvejer risikoen ved en operation, der kan give ham synet igen. Med støtte fra sin nye kærlighed vælger han operationen.


Se At First Sight på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAt First Sight havde premiere på Netflix Danmark den 14. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om At First Sight ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til At First Sight herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til At First Sight er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at At First Sight stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar