Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Atari: Game Over

Atari: Game Over

31/03/2015 | Flixfilm

Se Atari: Game Over på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Documentary
Instruktør: Zak Penn
Skuespillere: Zak Penn, Joe Lewandowski, Robert Rentschler, Paul Sanchez
Spilletid: 66 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish, German, French, Italian
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Se spilgiganten Ataris nedtur sammen med beskyldningerne om, at Atari skjulte sit største flop, "E.T." fra 1982, ved at begrave spilkassetterne i ørkenen.


Se Atari: Game Over på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAtari: Game Over havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Atari: Game Over ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Atari: Game Over herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Atari: Game Over er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Atari: Game Over stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar