Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Atari: Game Over

Atari: Game Over

31/03/2015 | Flixfilm

Atari: Game Over på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Documentary
Instruktion: Zak Penn
Skuespillere: Zak Penn, Joe Lewandowski, Robert Rentschler
Spilletid: 66 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish, German, French, Italian
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Se spilgiganten Ataris nedtur sammen med beskyldningerne om, at Atari skjulte sit største flop, "E.T." fra 1982, ved at begrave spilkassetterne i ørkenen.

Atari: Game Over havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Atari: Game Over på YouTube.Se Atari: Game Over på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Atari: Game Over ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Atari: Game Over stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Atari: Game Over, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Atari: Game Over er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar