Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ataud Blanco

Ataud Blanco

15/03/2017 | Ingen kommentarer

Se Ataud Blanco på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Efter at hendes datter er blevet bortført af en lastbilchauffør på en øde landevej, optager en ung mor forfølgelsen, men bliver ubevidst en brik i et djævelsk spil.


Se Ataud Blanco på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Ataud Blanco havde premiere på Netflix Danmark den 15. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ataud Blanco ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ataud Blanco herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ataud Blanco er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ataud Blanco stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar