Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ataud Blanco

Ataud Blanco

15/03/2017 | Flixfilm

Se Ataud Blanco på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Action, Horror, Thriller
Instruktion: Daniel de la Vega
Skuespillere: Julieta Cardinali, Eleonora Wexler, Rafael Ferro
Spilletid: 75 min
Land: Argentina
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 4.1

Handling: Efter at hendes datter er blevet bortført af en lastbilchauffør på en øde landevej, optager en ung mor forfølgelsen, men bliver ubevidst en brik i et djævelsk spil.

Ataud Blanco havde premiere på Netflix Danmark den 15. marts, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Ataud Blanco på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Ataud Blanco ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ataud Blanco stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ataud Blanco, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ataud Blanco er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar