Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Aterrados

Aterrados

01/02/2019 | Ingen kommentarer

Se Aterrados på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Da der begynder at ske uhyggelige ting i et kvarter i Buenos Aires, indleder paranormale efterforskere og en tidligere politimand en skræmmende undersøgelse.


Se Aterrados på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Aterrados (Rædselsslagen) havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Aterrados (Rædselsslagen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Aterrados herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Aterrados (Rædselsslagen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Aterrados stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar