Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Aterrados

Aterrados

01/02/2019 | Flixfilm

Se Aterrados på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Horror
Instruktør: Demián Rugna
Skuespillere: Maximiliano Ghione, Norberto Gonzalo, Elvira Onetto, George L. Lewis
Spilletid: 87 min
Land: Argentina
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Da der begynder at ske uhyggelige ting i et kvarter i Buenos Aires, indleder paranormale efterforskere og en tidligere politimand en skræmmende undersøgelse.


Se Aterrados på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAterrados (Rædselsslagen) havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Aterrados (Rædselsslagen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Aterrados herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Aterrados (Rædselsslagen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Aterrados stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar