Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Athlete A

Athlete A

24/06/2020 | Flixfilm

Se Athlete A på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Documentary, Crime
Instruktør: Bonni Cohen, Jon Shenk
Skuespillere: N/A
Spilletid: 103 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: Denne dokumentar går tæt på de gymnaster, der blev krænket af USA's gymnastiklandsholds læge, Larry Nassar, og de journalister, der afslørede det betændte miljø.


Se Athlete A på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAthlete A (Skandalen i amerikansk gymnastik) havde premiere på Netflix Danmark den 24. juni, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Athlete A (Skandalen i amerikansk gymnastik) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Athlete A herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Athlete A (Skandalen i amerikansk gymnastik) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Athlete A stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar