Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Athos

25/04/2022 | Flixfilm

Athos på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Documentary
Instruktion: Peter Bardehle, Andreas Martin
Skuespillere: N/A
Spilletid: 99 min
Land: Germany, Austria
Sprog: Greek, German
IMDb-karakter: 7.5

Handling: I denne dokumentar får en filmproducent adgang til det ellers lukkede kloster på Athos-bjerget og giver et intimt indblik i munkenes hverdag.

Athos havde premiere på Netflix Danmark den 25. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Athos på YouTube.Se Athos på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Athos ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Athos stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Athos, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Athos er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar