Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

ATL

01/11/2017 | Flixfilm

Se ATL på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Comedy, Crime, Drama, Music, Romance
Instruktør: Chris Robinson
Skuespillere: Greg Andrews, Monica, Brandon Bernard Benton, Adam Boyer
Spilletid: 105 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Fire tætte venner står ved en skillevej efter endt high school. Uanset hvor langt de flytter væk, vil rulleskøjtebanen – the Cascade – dog altid sikre sammenholdet.


Se ATL på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkATL havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om ATL ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til ATL herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til ATL er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at ATL stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar