Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Atlantics

Atlantics

29/11/2019 | Flixfilm

Se Atlantics på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Drama, Mystery, Romance
Instruktør: Mati Diop
Skuespillere: Mame Bineta Sane, Amadou Mbow, Traore, Nicole Sougou
Spilletid: 106 min
Land: France, Senegal, Belgium
Sprog: Wolof, French, English, Arabic
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Ada er på vej ind i et arrangeret ægteskab og bliver knust, da hendes sande kærlighed forsvinder på havet efter et migrationsforsøg – indtil et mirakel genforener dem.Se Atlantics på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Atlantics havde premiere på Netflix Danmark den 29. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Atlantics ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Atlantics:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Atlantics er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Atlantics stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar