Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Atlantics

Atlantics

29/11/2019 | Flixfilm

Atlantics på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Drama, Mystery, Romance
Instruktion: Mati Diop
Skuespillere: Mame Bineta Sane, Amadou Mbow, Traore
Spilletid: 106 min
Land: France, Senegal, Belgium
Sprog: Wolof, French, English, Arabic
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Ada er på vej ind i et arrangeret ægteskab og bliver knust, da hendes sande kærlighed forsvinder på havet efter et migrationsforsøg – indtil et mirakel genforener dem.

Atlantics havde premiere på Netflix Danmark den 29. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Atlantics på YouTube.Se Atlantics på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Atlantics ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Atlantics stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Atlantics, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Atlantics er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar