Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Atlantis: The Lost Empire

Atlantis: The Lost Empire

11/01/2018 | Flixfilm

Se Atlantis: The Lost Empire på Netflix

Indspilningsår: 2001
Genre: Animation, Action, Adventure, Family, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: Gary Trousdale, Kirk Wise
Skuespillere: Corey Burton, Claudia Christian, Michael J. Fox, James Garner
Spilletid: 95 min
Land: USA, France
Sprog: English, French, Spanish
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Denne animerede, actionfyldte fortælling følger en gruppe eventyrere og deres oplevelser under vand på turen til det sagnomspundne Atlantis.

Atlantis: The Lost Empire (Atlantis - Det forsvundne rige) havde premiere på Netflix Danmark den 11. januar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Atlantis: The Lost Empire på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Atlantis: The Lost Empire (Atlantis - Det forsvundne rige) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Atlantis: The Lost Empire stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Atlantis: The Lost Empire, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Atlantis: The Lost Empire (Atlantis - Det forsvundne rige) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar