Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Atlantis: The Lost Empire

11/01/2018 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2001
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktør: Gary Trousdale, Kirk Wise
Skuespillere: Corey Burton, Claudia Christian, Michael J. Fox, James Garner
Spilletid: 95 min
Land: USA
Sprog: English, French, Spanish
IMDB-bedømmelse: 6.8

Resumé: Denne animerede, actionfyldte fortælling følger en gruppe eventyrere og deres oplevelser under vand på turen til det sagnomspundne Atlantis.


Se Atlantis: The Lost Empire på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Atlantis: The Lost Empire (Atlantis - Det forsvundne rige) havde premiere på Netflix Danmark den 11. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Atlantis: The Lost Empire (Atlantis - Det forsvundne rige) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Atlantis: The Lost Empire herunder:Fra premieredatoen (11. januar, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Atlantis: The Lost Empire (Atlantis - Det forsvundne rige) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Atlantis: The Lost Empire stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar