Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Atlantis: The Lost Empire

Atlantis: The Lost Empire

11/01/2018 | Ingen kommentarer

Se Atlantis: The Lost Empire på Netflix

Indspilningsår: 2001
Genre: Animation, Action, Adventure, Family, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: Gary Trousdale, Kirk Wise
Skuespillere: Corey Burton, Claudia Christian, Michael J. Fox, James Garner
Spilletid: 95 min
Land: USA
Sprog: English, French, Spanish
IMDb-karakter: 6.9

Resumé: Denne animerede, actionfyldte fortælling følger en gruppe eventyrere og deres oplevelser under vand på turen til det sagnomspundne Atlantis.


Se Atlantis: The Lost Empire på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Atlantis: The Lost Empire (Atlantis - Det forsvundne rige) havde premiere på Netflix Danmark den 11. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Atlantis: The Lost Empire (Atlantis - Det forsvundne rige) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Atlantis: The Lost Empire herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Atlantis: The Lost Empire (Atlantis - Det forsvundne rige) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Atlantis: The Lost Empire stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar