Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Atlas Shrugged II

Atlas Shrugged II

15/12/2015 | Flixfilm

Atlas Shrugged II på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Drama, Mystery, Sci-Fi
Instruktion: John Putch
Skuespillere: Samantha Mathis, Jason Beghe, Esai Morales
Spilletid: 111 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Handling: Verdensøkonomien er i store vanskeligheder, og hovedpersonen Dagny Taggart leder efter en løsning i murbrokkerne fra en for længst nedlagt fabrik.

Atlas Shrugged II havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Atlas Shrugged II på YouTube.Se Atlas Shrugged II på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Atlas Shrugged II ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Atlas Shrugged II stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Atlas Shrugged II, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Atlas Shrugged II er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar