Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Atlas Shrugged II

Atlas Shrugged II

15/12/2015 | Ingen kommentarer

Se Atlas Shrugged II på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Drama, Mystery, Sci-Fi
Instruktør: John Putch
Skuespillere: Diedrich Bader, Jason Beghe, Jordana Capra, Jennifer Cortese
Spilletid: 111 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Resumé: Verdensøkonomien er i store vanskeligheder, og hovedpersonen Dagny Taggart leder efter en løsning i murbrokkerne fra en for længst nedlagt fabrik.


Se Atlas Shrugged II på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Atlas Shrugged II havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Atlas Shrugged II ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Atlas Shrugged II herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Atlas Shrugged II er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Atlas Shrugged II stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar