Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Atomic Falafel

Atomic Falafel

06/05/2016 | Flixfilm

Se Atomic Falafel på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Dror Shaul
Skuespillere: Michelle Treves, Shai Avivi, Mali Levi, Alexander Fehling
Spilletid: 100 min
Land: Israel, New Zealand, Germany
Sprog: Hebrew, English, Persian, German
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: Mens begge deres lande har kurs mod en nuklear duel, bruger to teenagere – en israeler og en iraner – sociale medier og falafel til at forsøge at undgå katastrofen.


Se Atomic Falafel på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Atomic Falafel havde premiere på Netflix Danmark den 6. maj, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Atomic Falafel ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Atomic Falafel:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Atomic Falafel er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Atomic Falafel stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar