Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Atomic Falafel

Atomic Falafel

06/05/2016 | Flixfilm

Atomic Falafel på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Dror Shaul
Skuespillere: Michelle Treves, Shai Avivi, Mali Levi
Spilletid: 100 min
Land: Israel, New Zealand, Germany
Sprog: Hebrew, English, Persian, German
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Mens begge deres lande har kurs mod en nuklear duel, bruger to teenagere – en israeler og en iraner – sociale medier og falafel til at forsøge at undgå katastrofen.

Atomic Falafel havde premiere på Netflix Danmark den 6. maj, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Atomic Falafel på YouTube.Se Atomic Falafel på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Atomic Falafel ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Atomic Falafel stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Atomic Falafel, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Atomic Falafel er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar