Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Atonement

Atonement

04/09/2020 | Flixfilm

Se Atonement på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Drama, Mystery, Romance
Instruktør: Joe Wright
Skuespillere: Keira Knightley, James McAvoy, Brenda Blethyn
Spilletid: 123 min
Land: United Kingdom, France, United States
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 7.8

Handling: Den unge Briony udpeger en ung mand som forbryder, efter hun opdager et lidenskabeligt brev og overværer, at han har et seksuelt møde med hendes søster.

Atonement (Soning) havde premiere på Netflix Danmark den 4. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Atonement på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Atonement (Soning) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Atonement stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Atonement, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Atonement (Soning) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar