Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Atonement

Atonement

04/09/2020 | Flixfilm

Se Atonement på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Drama, Mystery, Romance, War
Instruktør: Joe Wright
Skuespillere: Saoirse Ronan, Ailidh Mackay, Brenda Blethyn, Julia West
Spilletid: 123 min
Land: UK, France, USA
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 7.8

Handling: Den unge Briony udpeger en ung mand som forbryder, efter hun opdager et lidenskabeligt brev og overværer, at han har et seksuelt møde med hendes søster.Se Atonement på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Atonement (Soning) havde premiere på Netflix Danmark den 4. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Atonement (Soning) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Atonement:


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Atonement (Soning) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Atonement stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar