Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » White Trash

White Trash

20/01/2015 | Flixfilm

Se White Trash på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Anette Winblad
Skuespillere: Eva Röse, Niklas Engdahl, Lena Nyman, Eagle Eye Cherry
Spilletid: 92 min
Land: Norway, Sweden
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: 4.8

Beskrivelse: I forbindelse med et weekendarrangement falder en hundefrisør for en journalist, der prøver at udstille New Age-filosofiens falskhed.


Se White Trash på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


White Trash havde premiere på Netflix Danmark den 20. januar, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om White Trash ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til White Trash herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til White Trash er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at White Trash stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar