Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » White Trash

White Trash

20/01/2015 | Flixfilm

White Trash på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Crime, Thriller
Instruktion: Tobias Nordquist
Skuespillere: Ola Rapace, Ida Engvoll, Erik Bolin
Spilletid: 107 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: 4.9

Handling: I forbindelse med et weekendarrangement falder en hundefrisør for en journalist, der prøver at udstille New Age-filosofiens falskhed.

White Trash havde premiere på Netflix Danmark den 20. januar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til White Trash på YouTube.Se White Trash på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om White Trash ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at White Trash stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame White Trash, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til White Trash er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar