Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Attacking the Devil

Attacking the Devil

15/05/2016 | Flixfilm

Attacking the Devil på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Documentary
Instruktion: David Morris, Jacqui Morris
Skuespillere: Harold Evans, Ralph Nader, Michael Sheen
Spilletid: 102 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.0

Handling: Den frygtløse avisredaktør Harold Evans fører an i kampen for at afdække sandheden om et skadeligt lægemiddel og få erstatning for ofrene.

Attacking the Devil havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Attacking the Devil på YouTube.Se Attacking the Devil på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Attacking the Devil ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Attacking the Devil stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Attacking the Devil, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Attacking the Devil er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar