Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Attacking the Devil

Attacking the Devil

15/05/2016 | Flixfilm

Se Attacking the Devil på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Documentary
Instruktør: David Morris, Jacqui Morris
Skuespillere: Harold Evans, Ralph Nader, Michael Sheen
Spilletid: 102 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Beskrivelse: Den frygtløse avisredaktør Harold Evans fører an i kampen for at afdække sandheden om et skadeligt lægemiddel og få erstatning for ofrene.


Se Attacking the Devil på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Attacking the Devil havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Attacking the Devil ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Attacking the Devil:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Attacking the Devil er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Attacking the Devil stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar