Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Attenti al Gorilla

Attenti al Gorilla

25/01/2020 | Flixfilm

Attenti al Gorilla på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En fjumret advokat vinder en sag om befrielse af en gorilla og finder en lidt speciel boligløsning, da han ikke har råd til at sende aben tilbage til Afrika.Se Attenti al Gorilla på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Attenti al Gorilla (Pas på gorillaen) havde premiere på Netflix Danmark den 25. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Attenti al Gorilla på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Attenti al Gorilla (Pas på gorillaen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Attenti al Gorilla stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Attenti al Gorilla, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Attenti al Gorilla (Pas på gorillaen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar