Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Attenti al Gorilla

Attenti al Gorilla

25/01/2020

Se Attenti al Gorilla på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktør: Luca Miniero
Skuespillere: Frank Matano, Cristiana Capotondi, Pasquale Petrolo, Francesco Scianna
Spilletid: 90 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 5.2

Resumé: En fjumret advokat vinder en sag om befrielse af en gorilla og finder en lidt speciel boligløsning, da han ikke har råd til at sende aben tilbage til Afrika.


Se Attenti al Gorilla på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Attenti al Gorilla (Pas på gorillaen) havde premiere på Netflix Danmark den 25. januar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Attenti al Gorilla (Pas på gorillaen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Attenti al Gorilla herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Attenti al Gorilla (Pas på gorillaen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Attenti al Gorilla stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar