Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Atypical

09/07/2021 | Flixfilm

Atypical på Netflix

Produktionsår: 2017–2021
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Jennifer Jason Leigh, Keir Gilchrist, Brigette Lundy-Paine
Spilletid: 30 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.2

Handling: Da en teenager med autisme beslutter sig for at få en kæreste, fører hans indsats for at opnå mere uafhængighed til, at hele hans familie opdager ting om sig selv.Se Atypical på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Atypical (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 9. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Atypical på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Atypical (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Atypical (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Atypical, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Atypical er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar