Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Atypical

01/11/2019 | Flixfilm

Se Atypical på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jennifer Jason Leigh, Keir Gilchrist, Brigette Lundy-Paine, Michael Rapaport
Spilletid: 30 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.3

Beskrivelse: Da en teenager med autisme beslutter sig for at få en kæreste, fører hans indsats for at opnå mere uafhængighed til, at hele hans familie opdager ting om sig selv.Se Atypical på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Atypical (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Atypical (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Atypical:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Atypical er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Atypical (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar