Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Au Nom des Miens

Au Nom des Miens

12/06/2022 | Flixfilm

Au Nom des Miens på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Documentary
Instruktion: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: N/A

Handling: Følg freestyle-skiløberen Marie Martinods rejse tilbage sporten efter at have født – hendes mål er at nå til tops ved Vinter-OL i 2014.Se Au Nom des Miens på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Au Nom des Miens havde premiere på Netflix Danmark den 12. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Au Nom des Miens på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Au Nom des Miens ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Au Nom des Miens stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Au Nom des Miens, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Au Nom des Miens er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar