Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Au Revoir Les Enfants

Au Revoir Les Enfants

01/12/2014 | Flixfilm

Se Au Revoir Les Enfants på Netflix

Produktionsår: 1987
Genre: Drama, War
Instruktion: Louis Malle
Skuespillere: Gaspard Manesse, Raphael Fejtö, Francine Racette
Spilletid: 104 min
Land: France, West Germany, Italy
Sprog: French, German, English, Greek, Latin
IMDb-karakter: 8.0

Handling: Mens 2. verdenskrig raser, opstår der et usandsynligt venskab mellem to studerende, da det bliver tydeligt, at en af dem prøver at undslippe nazisterne.

Au Revoir Les Enfants havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Au Revoir Les Enfants på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Au Revoir Les Enfants ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Au Revoir Les Enfants stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Au Revoir Les Enfants, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Au Revoir Les Enfants er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar