Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Au voleur

Au voleur

15/07/2022 | Flixfilm

Au voleur på Netflix

Produktionsår: 2009
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Sarah Leonor
Skuespillere: Guillaume Depardieu, Florence Loiret Caille, Jacques Nolot
Spilletid: 100 min
Land: France
Sprog: French, German
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Da den småkriminelle Bruno falder for læreren Isabelle, tror de, at de kan skabe et liv sammen på trods af hans fortid. Men myndighederne har andre planer.

Au voleur havde premiere på Netflix Danmark den 15. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Au voleur på YouTube.Se Au voleur på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Au voleur ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Au voleur stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Au voleur, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Au voleur er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar