Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Audrie & Daisy

Audrie & Daisy

24/09/2016 | Flixfilm

Se Audrie & Daisy på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary
Instruktør: Bonni Cohen, Jon Shenk
Skuespillere: Robin Bourland, Daisy Coleman, Charles Coleman, Melinda Coleman
Spilletid: 95 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: I denne smertelige dokumentar misbruges to teenagere seksuelt af to drenge, de troede var deres venner, hvorefter de ydmyges online og af lokalsamfundet.


Se Audrie & Daisy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAudrie & Daisy havde premiere på Netflix Danmark den 24. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Audrie & Daisy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Audrie & Daisy herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Audrie & Daisy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Audrie & Daisy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar