Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Audrie & Daisy

Audrie & Daisy

24/09/2016 | Ingen kommentarer

Se Audrie & Daisy på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary
Instruktør: Bonni Cohen, Jon Shenk
Skuespillere: Robin Bourland, Daisy Coleman, Charles Coleman, Melinda Coleman
Spilletid: 95 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Resumé: I denne smertelige dokumentar misbruges to teenagere seksuelt af to drenge, de troede var deres venner, hvorefter de ydmyges online og af lokalsamfundet.


Se Audrie & Daisy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Audrie & Daisy havde premiere på Netflix Danmark den 24. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Audrie & Daisy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Audrie & Daisy herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Audrie & Daisy er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Audrie & Daisy stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar