Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » August: Osage County

August: Osage County

01/02/2016 | Flixfilm

Se August: Osage County på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: John Wells
Skuespillere: Meryl Streep, Julia Roberts, Chris Cooper, Ewan McGregor
Spilletid: 121 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Da deres far forsvinder, vender tre viljestærke kvinder tilbage til deres barndomshjem og deres lige så viljestærke mor.

August: Osage County havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se August: Osage County på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om August: Osage County ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at August: Osage County stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame August: Osage County, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til August: Osage County er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar