Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » August Rush

August Rush

15/12/2015 | Flixfilm

August Rush på Netflix

Produktionsår: 2007
Genre: Drama, Music
Instruktion: Kirsten Sheridan
Skuespillere: Freddie Highmore, Keri Russell, Jonathan Rhys Meyers
Spilletid: 114 min
Land: United States, South Korea
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Efter at Lyla og Louis har nydt en magisk nat sammen, skiller livets omstændigheder dem fra hinanden, og deres barn opfostres af en fremmed.

August Rush havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til August Rush på YouTube.Se August Rush på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om August Rush ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at August Rush stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame August Rush, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til August Rush er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar