Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » August Rush

August Rush

15/12/2015 | Flixfilm

Se August Rush på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Drama, Music
Instruktør: Kirsten Sheridan
Skuespillere: Freddie Highmore, Keri Russell, Jonathan Rhys Meyers, Terrence Howard
Spilletid: 114 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: Efter at Lyla og Louis har nydt en magisk nat sammen, skiller livets omstændigheder dem fra hinanden, og deres barn opfostres af en fremmed.


Se August Rush på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAugust Rush havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om August Rush ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til August Rush herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til August Rush er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at August Rush stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar