Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » August Sky – 63 Days of Glory

August Sky – 63 Days of Glory

06/05/2021 | Flixfilm

August Sky – 63 Days of Glory på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Drama, War
Instruktion: Ireneusz Dobrowolski
Skuespillere: Krzysztof Kolberger, Anna Nehrebecka, Anna Romantowska
Spilletid: 75 min
Land: Poland
Sprog: Polish
IMDb-karakter: 3.7

Handling: En gammel dagbog dukker op på en byggeplads og afslører en grusom beretning om en professor, der forsøgte at skjule sig i de første dage af Warszawa-opstanden.Se August Sky – 63 Days of Glory på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

August Sky – 63 Days of Glory havde premiere på Netflix Danmark den 6. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til August Sky – 63 Days of Glory på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om August Sky – 63 Days of Glory ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at August Sky – 63 Days of Glory stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame August Sky – 63 Days of Glory, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til August Sky – 63 Days of Glory er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar