Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Aunty Donna’s Big Ol’ House of Fun

Aunty Donna’s Big Ol’ House of Fun

11/11/2020 | Flixfilm

Aunty Donna’s Big Ol’ House of Fun på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Comedy-trioen Aunty Donna demonstrerer deres enestående absurde og ukonventionelle stil via en række sketcher, sange og en broget flok figurer.

Aunty Donna’s Big Ol’ House of Fun (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 11. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Aunty Donna’s Big Ol’ House of Fun på YouTube.Se Aunty Donna’s Big Ol’ House of Fun på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Aunty Donna’s Big Ol’ House of Fun (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Aunty Donna’s Big Ol’ House of Fun (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Aunty Donna’s Big Ol’ House of Fun, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Aunty Donna’s Big Ol’ House of Fun er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar