Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Auschwitz: Inside the Nazi State

Auschwitz: Inside the Nazi State

31/03/2014 | Flixfilm

Auschwitz: Inside the Nazi State på Netflix

Produktionsår: 2005
Genre: Documentary, History, War
Instruktion: N/A
Skuespillere: Samuel West, Horst Günter Marx, Linda Hunt
Spilletid: 285 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.6

Handling: Denne dokumentarserie tager fat på en af historiens mest foruroligende emner: Holocaust og den berygtede Auschwitz-Birkenau koncentrationslejr.

Auschwitz: Inside the Nazi State havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Auschwitz: Inside the Nazi State på YouTube.Se Auschwitz: Inside the Nazi State på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Auschwitz: Inside the Nazi State ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Auschwitz: Inside the Nazi State stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Auschwitz: Inside the Nazi State, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Auschwitz: Inside the Nazi State er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar