Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Aussie Gold Hunters

Aussie Gold Hunters

01/08/2017 | Ingen kommentarer

Se Aussie Gold Hunters på Netflix

Indspilningsår: 2016–
Genre: Documentary, Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jake Larsen, Matt Dickson, Christine Clark, Greg Clark
Spilletid: 43 min
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Resumé: Tre hold guldjægere møder alle mulige former for udfordringer, mens de forfølger deres drømme i det australske vildnis.


Se Aussie Gold Hunters på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Aussie Gold Hunters (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Aussie Gold Hunters (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Aussie Gold Hunters herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Aussie Gold Hunters er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Aussie Gold Hunters (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar