Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Aussie Gold Hunters

Aussie Gold Hunters

01/08/2017 | Flixfilm

Se Aussie Gold Hunters på Netflix

Indspilningsår: 2016–
Genre: Documentary, Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Matt Dickson, Tyler Mahoney, Christine Clark, Greg Clark
Spilletid: 43 min
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Tre hold guldjægere møder alle mulige former for udfordringer, mens de forfølger deres drømme i det australske vildnis.


Se Aussie Gold Hunters på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAussie Gold Hunters (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Aussie Gold Hunters (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Aussie Gold Hunters herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Aussie Gold Hunters er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Aussie Gold Hunters (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar