Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Austin & Ally

Austin & Ally

15/02/2014 | Flixfilm

Se Austin & Ally på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Short, Comedy
Instruktør: Charlie Polinger
Skuespillere: Austin Trow, Rebecca Koch, Alex Kramer, Calista Small
Spilletid: 16 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Austin og Ally møder hinanden, da Austin besøger den musikforretning, hvor Ally arbejder. Ally hjælper Austin med at skrive sange, da hun ikke selv vil optræde.


Se Austin & Ally på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAustin & Ally havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Austin & Ally ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Austin & Ally herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Austin & Ally er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Austin & Ally stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Austin & Ally

  1. Amalie - kl. 22:30, 31-08-2015:

    Kommer der sæson 3 af Austin og Ally Jeg elsker den serie

    Skriv kommentar