Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Austin Powers in Goldmember

Austin Powers in Goldmember

15/08/2016 | Flixfilm

Austin Powers in Goldmember på Netflix

Produktionsår: 2002
Genre: Action, Adventure, Comedy
Instruktion: Jay Roach
Skuespillere: Mike Myers, Beyoncé, Seth Green
Spilletid: 2 min
Land: United States
Sprog: English, Japanese, German, French
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Verdens mest uimodståeligt sexede spion fortsætter sin kamp mod den djævelske dr. Evil, der er gået sammen med en ny ven: 1970'er-skurken Goldmember.

Austin Powers in Goldmember havde premiere på Netflix Danmark den 15. august, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Austin Powers in Goldmember på YouTube.Se Austin Powers in Goldmember på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Austin Powers in Goldmember ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Austin Powers in Goldmember stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Austin Powers in Goldmember, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Austin Powers in Goldmember er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar