Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Austin Powers: International Man of Mystery

06/11/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 1997
Genre: Adventure, Comedy
Instruktør: Jay Roach
Skuespillere: Mike Myers, Elizabeth Hurley, Michael York, Mimi Rogers
Spilletid: 89 min
Land: USA, Germany
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 7.0

Resumé: Om dagen er Austin Powers en swingende modefotograf, og om natten er han en hemmelig og groovy britisk agent, som konstant må forpurre Dr. Evils planer.


Se Austin Powers: International Man of Mystery på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Austin Powers: International Man of Mystery havde premiere på Netflix Danmark den 6. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Austin Powers: International Man of Mystery ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Austin Powers: International Man of Mystery herunder:Fra premieredatoen (6. november, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Austin Powers: International Man of Mystery er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Austin Powers: International Man of Mystery stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar