Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Austin Powers: International Man of Mystery

Austin Powers: International Man of Mystery

06/11/2017 | Flixfilm

Se Austin Powers: International Man of Mystery på Netflix

Indspilningsår: 1997
Genre: Adventure, Comedy
Instruktør: Jay Roach
Skuespillere: Mike Myers, Elizabeth Hurley, Michael York, Mimi Rogers
Spilletid: 89 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: Om dagen er Austin Powers en swingende modefotograf, og om natten er han en hemmelig og groovy britisk agent, som konstant må forpurre Dr. Evils planer.


Se Austin Powers: International Man of Mystery på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAustin Powers: International Man of Mystery havde premiere på Netflix Danmark den 6. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Austin Powers: International Man of Mystery ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Austin Powers: International Man of Mystery herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Austin Powers: International Man of Mystery er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Austin Powers: International Man of Mystery stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar