Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Austin Powers: The Spy Who Shagged Me

Austin Powers: The Spy Who Shagged Me

25/05/2016 | Flixfilm

Austin Powers: The Spy Who Shagged Me på Netflix

Produktionsår: 1999
Genre: Action, Adventure, Comedy
Instruktion: Jay Roach
Skuespillere: Mike Myers, Heather Graham, Michael York
Spilletid: 95 min
Land: United States
Sprog: English, German
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Da det djævelske geni Dr. Evil rejser tilbage i tiden for at stjæle superspionen Austin Powers' "mojo", må Austin selv vende tilbage til de svingende 60'ere.

Austin Powers: The Spy Who Shagged Me havde premiere på Netflix Danmark den 25. maj, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Austin Powers: The Spy Who Shagged Me på YouTube.Se Austin Powers: The Spy Who Shagged Me på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Austin Powers: The Spy Who Shagged Me ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Austin Powers: The Spy Who Shagged Me stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Austin Powers: The Spy Who Shagged Me, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Austin Powers: The Spy Who Shagged Me er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar