Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Austin Powers: The Spy Who Shagged Me

Austin Powers: The Spy Who Shagged Me

25/05/2016 | Flixfilm

Se Austin Powers: The Spy Who Shagged Me på Netflix

Indspilningsår: 1999
Genre: Action, Adventure, Comedy, Crime
Instruktør: Jay Roach
Skuespillere: Mike Myers, Heather Graham, Michael York, Robert Wagner
Spilletid: 95 min
Land: USA
Sprog: English, German
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Da det djævelske geni Dr. Evil rejser tilbage i tiden for at stjæle superspionen Austin Powers' "mojo", må Austin selv vende tilbage til de svingende 60'ere.


Se Austin Powers: The Spy Who Shagged Me på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Austin Powers: The Spy Who Shagged Me havde premiere på Netflix Danmark den 25. maj, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Austin Powers: The Spy Who Shagged Me ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Austin Powers: The Spy Who Shagged Me:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Austin Powers: The Spy Who Shagged Me er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Austin Powers: The Spy Who Shagged Me stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar