Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Austin to Boston

Austin to Boston

12/06/2015 | Flixfilm

Se Austin to Boston på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Documentary, Music
Instruktør: James Marcus Haney
Skuespillere: Bear's Den, Ben Howard, Gill Landry, Ben Lovett
Spilletid: 72 min
Land: USA, Australia, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Efter koncerter på SXSW-musikfestivalen i Austin drager fire bands på turne i faldefærdige varevogne, hvor de spiller alle mulige og umulige koncerter.


Se Austin to Boston på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAustin to Boston havde premiere på Netflix Danmark den 12. juni, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Austin to Boston ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Austin to Boston herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Austin to Boston er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Austin to Boston stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar