Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Australia

Australia

15/10/2017 | Flixfilm

Se Australia på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Adventure, Comedy, Drama, Romance, War, Western
Instruktør: Baz Luhrmann
Skuespillere: Shea Adams, Eddie Baroo, Ray Barrett, Tony Barry
Spilletid: 165 min
Land: UK, Australia, USA
Sprog: English, Aboriginal, Chinese, Japanese
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Lady Sarah arver en kvægfarm i det nordlige Australien og tager modvilligt med sin medhjælper, da han skal drive en flok kvæg tværs gennem den australske "outback".

Australia havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Australia på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Australia ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Australia stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Australia, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Australia er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar