Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Australia

Australia

15/10/2017 | Flixfilm

Se Australia på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Adventure, Comedy, Drama, Romance, War, Western
Instruktør: Baz Luhrmann
Skuespillere: Shea Adams, Eddie Baroo, Ray Barrett, Tony Barry
Spilletid: 165 min
Land: UK, Australia, USA
Sprog: English, Aboriginal, Chinese, Japanese
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Lady Sarah arver en kvægfarm i det nordlige Australien og tager modvilligt med sin medhjælper, da han skal drive en flok kvæg tværs gennem den australske "outback".


Se Australia på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAustralia havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Australia ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Australia herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Australia er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Australia stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar