Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Australian Skies

Australian Skies

01/10/2016 | Flixfilm

Se Australian Skies på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Instruktøren Don Meers tager med UFO-eksperten Damien Nott på en tur tværs over Australien for at undersøge rapporterede UFO'er og interviewe vidner.


Se Australian Skies på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Australian Skies havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Australian Skies ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Australian Skies:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Australian Skies er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Australian Skies stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar