Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Autisme-drama slutter efter sæson 4

Autisme-drama slutter efter sæson 4

26/02/2020 | Flixfilm

Autisme drama slutter efter sæson 4Der kommer en fjerde og sidste sæson af dramakomedien ‘Atypical’.

Det afslører streamingtjenesten Netflix i en video, som kan ses nederst i artiklen.

Annonceringen af fjerde sæson sker mere eller mindre tre måneder efter at tredje sæson havde premiere i begyndelsen af november 2019.

‘Atypical’ er en coming-of-age serie fra Netflix, om den 18-årige Sam (Keir Gilchrist), som lider af autisme. Her følger vi hans vej gennem ungdommen på jagt efter frihed, kærlighed og hvad det egentlig vil sige at være normal, mens familiens øvrige medlemmer kæmper med deres ting.

Artiklen fortsætter under annoncen

Moren, der spilles af Jennifer Jason Leigh, og faren (Michael Rapaport) kæmper selv med livsændringerne, der sker, eftersom deres søn er ved at blive mere selvstændig efter mange års pleje og overvågenhed.

I den seneste sæson starter Sam på college hvor han skal bearbejde succes og hvad det betyder for ham, da en autistisk veninde fortæller, at 3/4 af alle studerende med autisme ikke gennemfører college.

LÆS OGSÅ   4 Netflix-serier vi kommer til at savne

Serien har generelt modtaget gode anmeldelser og ros for sit fokus på autisme, men også kritik, da den kommer med flere ukorrekte sandheder om autisme, samt at ingen af de tilknyttede skuespillere selv har af autisme.

Netflix tog efterfølgende kritikken til efterretning og har i forbindelse med anden og tredje sæson ansat flere manuskriptforfattere og skuespillere med autisme.

Sæson 4 får premiere på Netflix i 2021 og bliver på 10 episoder.

Se ‘Atypical‘ på Netflix Danmark.Skriv kommentar