Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Autistic Driving School

Autistic Driving School

02/03/2017 | Ingen kommentarer

Se Autistic Driving School på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Documentary
Instruktør: Osca Humphreys
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Resumé: Et fascinerende portræt af potentielle unge bilister med autisme kaster lys over de udfordringer, de møder på vejen – og den frihed en bil giver.


Se Autistic Driving School på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Autistic Driving School havde premiere på Netflix Danmark den 2. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Autistic Driving School ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Autistic Driving School herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Autistic Driving School er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Autistic Driving School stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar