Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Autistic Driving School

Autistic Driving School

02/03/2017 | Flixfilm

Se Autistic Driving School på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Documentary
Instruktør: Osca Humphreys
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Beskrivelse: Et fascinerende portræt af potentielle unge bilister med autisme kaster lys over de udfordringer, de møder på vejen – og den frihed en bil giver.


Se Autistic Driving School på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAutistic Driving School havde premiere på Netflix Danmark den 2. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Autistic Driving School ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Autistic Driving School herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Autistic Driving School er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Autistic Driving School stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar