Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Autohead

01/01/2017 | Flixfilm

Se Autohead på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Crime, Drama
Instruktør: Rohit Mittal
Skuespillere: Adamya, Sunny Banerjee, Ronjini Chakroborty, Jhanvi Dwivedi
Spilletid: 97 min
Land: India
Sprog: Hindi, Hindi
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Et filmhold, der tror de laver en dokumentar om en ydmyg rickshawchauffør i Mumbais gader, opdager den uhyggelige sandhed bag deres filmprojekt.


Se Autohead på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAutohead havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Autohead ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Autohead herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Autohead er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Autohead stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar