Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Automata

01/09/2015 | Flixfilm

Se Automata på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Action, Drama, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Gabe Ibáñez
Skuespillere: Antonio Banderas, Dylan McDermott, Melanie Griffith, Birgitte Hjort Sørensen
Spilletid: 109 min
Land: Spain, Bulgaria
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: I en dystopisk fremtid undersøger en forsikringsmand for en teknologivirksomhed en robot, der er dræbt for at bryde reglerne, og opdager en global sammensværgelse.


Se Automata på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAutomata havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Automata ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Automata herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Automata er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Automata stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar