Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Autsajder

Autsajder

06/05/2021 | Flixfilm

Autsajder på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Drama
Instruktion: Adam Sikora
Skuespillere: Lukasz Sikora, Dorota Pomykala, Katarzyna Galazka
Spilletid: 93 min
Land: Poland
Sprog: Polish
IMDb-karakter: 5.4

Handling: En kunststuderende uden nogen interesse for politik bliver anklaget for at samarbejde med oppositionen, efter man finder regeringsfjendtlige foldere i hans hjem.Se Autsajder på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Autsajder havde premiere på Netflix Danmark den 6. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Autsajder på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Autsajder ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Autsajder stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Autsajder, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Autsajder er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar