Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Autumn Dreams

Autumn Dreams

01/11/2016 | Flixfilm

Se Autumn Dreams på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Neill Fearnley
Skuespillere: Jill Wagner, Colin Egglesfield, Rachel Hayward, Ken Tremblett
Spilletid: 84 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Mange år efter de som teenagere blev gift og hurtigt skilt, mødes dette par igen, da de opdager, at deres ægteskab aldrig blev annulleret.


Se Autumn Dreams på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAutumn Dreams havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Autumn Dreams ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Autumn Dreams herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Autumn Dreams er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Autumn Dreams stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar