Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Autumn Girl

Autumn Girl

08/03/2022 | Flixfilm

Autumn Girl på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I Polen i 1960'erne rammer en sangers popularitet et højdepunkt, men hun må kæmpe med en forsmået embedsmand, der truer med at ødelægge hendes karriere.Se Autumn Girl på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Autumn Girl havde premiere på Netflix Danmark den 8. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Autumn Girl på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Autumn Girl ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Autumn Girl stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Autumn Girl, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Autumn Girl er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar