Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ave Maryam

Ave Maryam

03/09/2020 | Flixfilm

Se Ave Maryam på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Robby Ertanto
Skuespillere: Sendy Febrina, Maudy Koesnaedi, Chicco Jerikho, Tutie Kirana
Spilletid: 85 min
Land: Indonesia
Sprog: Indonesian
IMDb-karakter: 7.1

Handling: En dedikeret nonne, der tager sig af sine ældre søstre, må vælge mellem at holde sit løfte eller være tro over for sine forbudte følelser for en fascinerende præst.

Ave Maryam havde premiere på Netflix Danmark den 3. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Ave Maryam på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Ave Maryam ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ave Maryam stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ave Maryam, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ave Maryam er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar