Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Avengers: Age of Ultron

Avengers: Age of Ultron

01/09/2018 | Ingen kommentarer

Se Avengers: Age of Ultron på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktør: Joss Whedon
Skuespillere: Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Chris Evans
Spilletid: 141 min
Land: USA
Sprog: English, Korean
IMDb-karakter: 7.3

Resumé: Tingene går galt, da Tony Stark genopliver et inaktivt fredsbevarende program, og Jordens mægtigste helte må sætte en stopper for en ærkeskurks onde planer.


Se Avengers: Age of Ultron på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Avengers: Age of Ultron havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Avengers: Age of Ultron ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Avengers: Age of Ultron herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Avengers: Age of Ultron er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Avengers: Age of Ultron stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar