Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Avengers: Age of Ultron

Avengers: Age of Ultron

01/09/2018 | Flixfilm

Se Avengers: Age of Ultron på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktør: Joss Whedon
Skuespillere: Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Chris Evans
Spilletid: 141 min
Land: USA
Sprog: English, Korean
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Tingene går galt, da Tony Stark genopliver et inaktivt fredsbevarende program, og Jordens mægtigste helte må sætte en stopper for en ærkeskurks onde planer.


Se Avengers: Age of Ultron på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Avengers: Age of Ultron havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Avengers: Age of Ultron ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Avengers: Age of Ultron:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Avengers: Age of Ultron er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Avengers: Age of Ultron stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar