Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Avengers: Age of Ultron

Avengers: Age of Ultron

01/09/2018 | Flixfilm

Avengers: Age of Ultron på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktion: Joss Whedon
Skuespillere: Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo
Spilletid: 141 min
Land: United States
Sprog: English, Korean
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Tingene går galt, da Tony Stark genopliver et inaktivt fredsbevarende program, og Jordens mægtigste helte må sætte en stopper for en ærkeskurks onde planer.

Avengers: Age of Ultron havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Avengers: Age of Ultron på YouTube.Se Avengers: Age of Ultron på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Avengers: Age of Ultron ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Avengers: Age of Ultron stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Avengers: Age of Ultron, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Avengers: Age of Ultron er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar