Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Avengers: Endgame’-instruktører filmatiserer ‘Magic: The Gathering’ til Netflix

‘Avengers: Endgame’-instruktører filmatiserer ‘Magic: The Gathering’ til Netflix

03/06/2019 | Flixfilm

netflix magic the gathering kortspil serie danmarkNetflix har netop offentliggjort, at det populære samle-kortspil ‘Magic: The Gathering’ bliver filmatiseret til en animeret originalserie.

Det er brødrene Joe & Anthony Russo, som også var instuktører på superheltebraget ‘Avengers: Endgame’, der har fået æren at producere den nye serie.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse til Flixfilm.

‘Magic: The Gathering’ blev lanceret i 1993 og det er første gang i kortspillets 25-åriges historie, at det bliver filmatiseret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Animationen vil blive varetaget af kreative kræfter, der tidligere har involveret i ‘Spider-Man: Into the Spider-Verse’, ‘Batman: The Animated Series’, ‘Star Wars: The Clone Wars’, ‘Firefly’, ‘Agent Carter’, ‘Ultimate Spider-Man’ og LEGO-filmene.

Joe & Anthony Russo (The Russos) vil have et skarpt øje på fortællingen og udvide historien om Planeswalkers, som er spillets unikke helte og skurke, der kæmper en kamp, der er større end nogen verden kan holde.

LÆS OGSÅ   Nyheder på Netflix i oktober 2022

“Vi har været store fans og spillere af ‘Magic: The Gathering’ så længe det har eksisteret, så det er et sandt lidenskabsprojekt for os at hjælpe med at bringe disse historier til liv gennem animation,” udtaler Joe og Anthony Russo.

Det er ikke blevet annonceret hvornår ‘Magic: The Gathering’ får premiere på Netflix Danmark.Skriv kommentar