Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Avengers: Infinity War

Avengers: Infinity War

30/08/2019 | Flixfilm

Se Avengers: Infinity War på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktør: Anthony Russo, Joe Russo
Skuespillere: Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Chris Evans
Spilletid: 149 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.4

Handling: Superhelte samles for at forhindre den intergalaktiske psykopat Thanos i at skaffe et komplet sæt evighedssten og udslette det halve af livet i universet.

Avengers: Infinity War havde premiere på Netflix Danmark den 30. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Avengers: Infinity War på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Avengers: Infinity War ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Avengers: Infinity War stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Avengers: Infinity War, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Avengers: Infinity War er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar