Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Avengers: Infinity War

Avengers: Infinity War

30/08/2019 | Flixfilm

Avengers: Infinity War på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktion: Anthony Russo, Joe Russo
Skuespillere: Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo
Spilletid: 149 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.4

Handling: Superhelte samles for at forhindre den intergalaktiske psykopat Thanos i at skaffe et komplet sæt evighedssten og udslette det halve af livet i universet.

Avengers: Infinity War havde premiere på Netflix Danmark den 30. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Avengers: Infinity War på YouTube.Se Avengers: Infinity War på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Avengers: Infinity War ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Avengers: Infinity War stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Avengers: Infinity War, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Avengers: Infinity War er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar