Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Avengers: Infinity War

Avengers: Infinity War

30/08/2019 | Ingen kommentarer

Se Avengers: Infinity War på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktør: Anthony Russo, Joe Russo
Skuespillere: Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Chris Evans
Spilletid: 149 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.5

Resumé: Superhelte samles for at forhindre den intergalaktiske psykopat Thanos i at skaffe et komplet sæt evighedssten og udslette det halve af livet i universet.


Se Avengers: Infinity War på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Avengers: Infinity War havde premiere på Netflix Danmark den 30. august, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Avengers: Infinity War ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Avengers: Infinity War herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Avengers: Infinity War er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Avengers: Infinity War stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar